#TasteLuomu -juttusarjassa tutustutaan tarkemmin Luomua ravintoloihin ja ruokapalveluihin. Kaikki Luomua ravintola -hakupalvelussa mukana olevat toimipaikat ovat erilaisia ja palvelevat asiakkaita omalla tyylillään. Luomun käyttömäärät vaihtelevat suuresti. On niin sanottuja luomun ”hevijuusereita”, joilla luomuosuus on jopa 96 % ja sitten on niitä, jotka ovat vasta löytäneet ensimmäiset luomutuotteet ruokalistoille. Yhteistä kaikille on halu ja intohimo lisätä luomutuotteiden käyttöä. Luomu valitaan asiakkaiden lautaselle paremman maun ja laadun, eettisyyden sekä ympäristön hyvinvoinnin edistämisen vuoksi. Luomun käyttö on myös tärkeä osa ammattikeittiöiden vastuullisia toimintoja. 

Valmiit esittelyt löytyvät tältä sivustolta sekä Luomua ravintolan -somekanavista.

UUSI! Kylpylähotelli Sani: Luomussa parempi maku ja laatu sekä positiivinen imago  

Ahlman ammatti- ja aikuisopisto: Luomu lisää ammattiylpeyttä