Liity kovien nimien joukkoon!

Saat

  1. NÄKYVYYTTÄ
  2. LUOTETTAVUUTTA LUOMUVIESTINTÄÄN
  3. TIETOA
  4. TUNNUSTUSTA OSAAMISELLE
  5. KILPAILUVALTIN

Kysyntä kasvaa!

Kuluttajat, eli teidän asiakkaanne haluavat tietää, minkälaisista raaka-aineista ruoka on valmistettu. Ruokailupaikan valinnalle on suuri positiivinen merkitys sillä, jos ravintolassa tarjotaan luomusta valmistettua ruokaa. Luomun käytöstä kannattaa siis kertoa ja viestiä eteenpäin. (Lähde Kysely kuluttajille 04/2016 vastuullisista hankkinnoista, Sales Questor)

Portaat luomuun
on vapaaehtoinen ohjelma kaikenkokoisille yksityisille ja julkisille ruokapalveluille, jotka haluavat lisätä luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaansa. Lue lisää ohjelman toiminnasta.

Tehdään teidänkin luomunkäytöstä näkyvää!
Anu Arolaakso, projektipäällikkö, p. 044 785 4048, anu.arolaakso(at)sakky.fi
Reetta Toivanen, projektiassistentti, p. 044 785 4847, reetta.toivanen(at)sakky.fi