Luomuhyvästä kannattaa kertoa asiakkaille

Kuluttajat, eli teidän asiakkaat haluavat tietää, minkälaisista raaka-aineista ruoka on valmistettu. Ruokailupaikan valinnalle on suuri positiivinen merkitys sillä, jos ravintolassa tarjotaan luomusta valmistettua ruokaa. Luomun käytöstä kannattaa siis kertoa ja viestiä eteenpäin. (Lähde Kysely kuluttajille 04/2016 vastuullisista hankkinnoista, Sales Questor)

Löytääkö teidät jo luomuhakupalvelusta?

Liittymällä mukaan ammattikeittiöille suunnattuun luomun käytön lisäämiseen tarkoitettuun Portaat luomuun -ohjelmaan, saatte näkyvyyttä luomutuotteiden luotettavalle käytölle.

Lue lisää ohjelmaan liittymisestä täältä ja tee rekisteröityminen täällä

Luomukoulutusta?

Kaipaatteko lisätietoa luomusta ja luomun käytöstä ammattikeittiöissä? EkoCentria järjestää juuri teille räätälöidyn koulutuspaketin. Ota yhteyttä ekocentria(at)sakky.fi tai Anu Arolaakso

Seuraa Portaat luomuun -sivuston viestintää sekä some kanavia (FB ja Twitter). Järjestämme useita tilaisuuksia, jossa on mahdollisuus tavata tavarantoimittajia sekä kerrata luomun käyttöön liittyviä asioita.